Femeie salvată de la înec de pompieri

Duminică, 24 Aprilie 2016Argeș

Femeie salvata de la inec de pompieri | imaginea 1 Miercuri, 20 aprilie a.c., în jurul orei 10.50, un echipaj cu o autospecială și barca pneumatică și un echipaj cu ambulanța SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Pitești au intervenit pentru salvarea unei persoane de sex feminin, căzută în Râul Argeș, în aval de Podul Viilor.

La fața locului, echipajul de pompieri a lansat imediat barca și s-a deplasat către victimă, care se afla în mijlocul râului și încerca să se mențină la suprafața apei.

Femeia, în vârstă de 54 de ani, a fost scoasă din apă, în viață, de către salvatori și predată, la mal, echipajului SMURD, care a stabilizat-o și transportat-o la spital, întrucât se afla în stare de hipotermie.

Intervenția promptă și rapidă a echipajelor de intervenție a făcut diferența dintre viață și moarte, persoana fiind salvată în timp util.

Femeie salvata de la inec de pompieri | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.