Incendiu puternic la Strejești

Duminică, 10 Aprilie 2016Olt

Incendiu puternic la Strejesti | imaginea 1 Pompierii Detașamentului Slatina au intervenit sâmbătă, 09 aprilie a.c., în jurul orei 23.30, în comuna Strejești, sat Mamura, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, încadrate cu 13 pompieri. În momentul sosirii echipajelor, incendiul se manifesta generalizat, la o anexă gospodărească, formată din garaj, pătul și magazie, cu posibilitate de propagare și la bunurile aflate în apropiere. Intervenția a durat aproximativ o oră, pompierii reușind lichidarea incendiului în limitele găsite.

Un vecin al proprietarului, în vârstă de 73 de ani, a suferit un atac de panică și a fost asistat la fața locului de echipajul SMURD. Bărbatul a refuzat transportul la spital. În urma incendiului au ars: acoperișul anexei pe circa 80 mp, tocăria din lemn, patru uși, patru ferestre și tavanele din scândură, pe aproximativ 40 mp. Cauza probabilă a incendiului, stabilită în urma cercetării la fața locului, este folosirea intenționată a sursei pentru a genera incendiul.

Galerie imagini