Locuință incendiată intenționat

Vineri, 22 Aprilie 2016Teleorman

Locuinta incendiata intentionat | imaginea 1 Miercuri, 20 aprilie a.c., la ora 10.26, pompierii militari alexăndreni au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbunit la locuința lui Alexandru A., din municipiul Alexandria, pe strada Abatorului.

Sosiți la locul evenimentului cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pompierii militari au constatat faptul că focul se manifesta la acoperișul locuinței, pe o suprafață de cca. 50 mp și la câteva obiecte existente în locuință, respectiv un pat și mai multe materiale textile.

Focul a fost lichidat în limitele găsite după aproximativ o oră, evitându-se propagarea flăcărilor la locuințele aflate în imediata apropiere. Valoarea pagubelor a fost estimată la suma de 5000 de lei, iar cea a bunurilor salvate la peste 50000 de lei.

În urma verificărilor efectuate pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu a reieșit faptul că focul a fost pus intenționat de către o persoană necunoscută. Din acest motiv, cazul a fost preluat de către poliție pentru cercetări.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.