Incendiu la tarabele din fața Mănăstirii Prislop

Joi, 12 Mai 2016Hunedoara

Incendiu la tarabele din fata Manastirii Prislop | imaginea 1 Un echipaj de pompieri al Detaşamentului Hunedoara şi un altul al Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenţă Haţeg au intervenit, miercuri, 11 mai a.c., pe drumul comunal 687, în apropierea Mănăstirii Prislop, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o rulotă comercială.

Rulota, de aproximativ 10 metri patraţi, în care se pregăteau alimente calde, a ars aproape în întregime, fiind afectate şi alte trei tarabe aflate în imediata apropiere. Pompierii au descoperit în rulotă o butelie, reuşind să o izoleze şi să o răcească înainte de a exploda. Echipele de intervenţie au utilizat două linii de furtun, tip C, obţinând rapid localizarea şi stingerea incendiului.

Cel mai probabil, incendiul a fost generat de flacăra deschisă provenită de la maşina de gătit.

Nicio persoană nu a fost rănită în incendiu şi nici nu a fost intoxicată cu fum. Incendiul s-a manifestat la peste 1 kilometru de poarta mănăstirii.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.