Băiețel salvat de pompieri

Marți, 14 Iunie 2016Bihor

Baietel salvat de pompieri | imaginea 1 Joi, 09 iunie a.c., în jurul orei 10.40, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat prin sistemul unic 112, cu privire la faptul că, un copil a rămas închis într-un apartament dintr-un bloc de pe strada Theodor Aman din Oradea, micuţul blocând uşa locuinţei în momentul în care bunica acestuia a ieşit în casa scării.

La adresată indicată de apelant s-au deplasat cu operativitate pompierii militari din cadrul Detaşamentului 1 Oradea, care, utilizând scara culisabilă şi accesoriile din dotare, au pătruns, prin balcon, în apartamentul situat la etajul 3, redând familiei, în siguranţă (în aproximativ 10 minute de la primirea apelului prin 112), băiatul în vârstă de 1 an şi 2 luni şi înlăturând în acest fel, posibilitatea producerii unui eveniment nedorit.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.