Când focul scapă de sub control...

Duminică, 17 Iulie 2016Vâlcea

Cand focul scapa de sub control | imaginea 1 Pompierii militari din cadrul ISU „General Magheru” al județului Vâlcea au intervenit luni, 11 iulie a.c., ora 14.08, în Râmnicu Vâlcea, pe strada Stolniceni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la sediul unei societăţi comerciale cu profil de comercializare a obiectelor sanitare.

Flăcările s-au declanşat pe o suprafaţă de teren pe care erau depozitate mai multe căzi şi obiecte sanitare din fibră de sticlă şi plastic. Până la stingerea incendiului, au ars mai multe căzi şi deşeuri sanitare din plastic depozitate pe o suprafaţă de aproximativ 60 mp.

La scurt timp de la sosirea pompierilor la locul intervenţiei, incendiul a fost stins, înainte ca flăcările să se propage şi la alte bunuri situate în apropiere. Cercetările preliminare arată că incendiul s-ar fi declanşat în urma folosirii focului pentru igienizarea terenului de resturi vegetale, flăcările scăpând de sub control.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.