Cățeluș salvat de pompieri

Duminică, 17 Iulie 2016Călărași

Catelus salvat de pompieri | imaginea 1 În dimineața zilei de luni, 11 iulie a.c., doi pompieri din cadrul Detașamentului Călărași au salvat un câine căzut într-o canalizare neacoperită, acesta aflându-se în apă la aproximativ doi metri adâncime, fără posibilitate de a urca. Patrupedul a fost scos nevătămat și a primit și o bucată de pâine din partea salvatorilor pe care a savurat-o în prezența acestora.

Cei doi pompieri salvatori, colegi de serviciu la Detașamentul Călărași și frați pe deasupra, au primit încă o misiune cu puțin timp înainte de ieși din tură, să salveze un animal căzut într-o canalizare, la aproximativ doi metri adâncime, în apa unui canal.

Cu ajutorul unei cordițe de salvare, cei doi pompieri au reușit în aproximativ 10 minute să extragă cățelul din canalizare și să-l aducă la suprafață nevătămat. Acesta părea extenuat și destul de slăbit, însă fără să prezinte vreo vătămare. Pentru faptul că a cooperat și a răspuns chemării de a veni în dreptul cordiței de salvare pentru a putea fi ridicat, cățelul a primit și o bucată de pâine din partea salvatorilor.

Este foarte posibil ca animăluțul să fi căzut în canalizare de mai multă vreme, dar norocul i-a surâs în momentul în care un alt pompier, care venea la serviciu i-a auzit lătratul și și-a alertat colegii.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.