Incendiu în localitatea Dumbrăveni

Duminică, 03 Iulie 2016Suceava

Incendiu in localitatea Dumbraveni | imaginea 1 Vineri, 24 iunie a.c., la ora 17:56, militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava, sprijiniţi de Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Dumbrăveni, au intervenit cu patru autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui M.P., din comuna Dumbrăveni.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la acoperişul casei şi al unei anexe, construcţii din chirpici, cu astereală din lemn şi învelitori din tablă şi azbociment, existând pericolul de propagare a flăcărilor la întreaga gospodărie.

Incendiul a fost lichidat la ora 21:15.

Au ars astereala casei pe o suprafaţă de 135 de metri pătraţi şi acoperişul anexei pe 36 de metri pătraţi. S-au degradat planşeul locuinţei, zugrăveala interioară, centrala termică, aparatură electrocasnică şi 4 butelii de aragaz. Pe timpul intervenţiei, un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava a acordat primul ajutor medical proprietarului, care a avut un atac de panică, şi soţiei acestuia, care a suferit arsuri la mâini. Cei doi au fost transportaţi la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului judeţean pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit produs la un cablu electric defect. Pompierii au salvat restul casei proprietarului, o anexă gospodărească şi alte bunuri.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.