O sală de evenimente și un magazin, mistuite de flăcări

Duminică, 17 Iulie 2016Suceava

O sala de evenimente si un magazin  mistuite de flacari | imaginea 1 Pompierii militari suceveni de la subunităţile din Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc şi Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Capu Câmpului şi Cornu Luncii, precum şi ai Serviciului Privat pentru Situaţii de Urgenţă al Părintelui Gabriel Puiu Florea, din comuna Cornu Luncii, au intervenit, marți, 12 iulie a.c., ora 1.57, cu 8 autospeciale pentru localizarea și lichidarea unui incendiu care a afectat două gospodării, în satul Mironu, comuna Valea Moldovei.

La sosirea echipajelor, ardeau violent un magazin mixt, corp comun cu o sală de evenimente, şi două anexe gospodăreşti, existând pericolul de propagare la construcţiile învecinate. Incendiul a fost lichidat la ora 7:00.

Primului proprietar, F.M., i-au ars clădirea magazinului şi sala de evenimente, pe o suprafaţă de 450 de metri pătraţi, şura şi adăpostul de animale, corp comun, pe 150 de metri pătraţi, circa 5 tone de furaje, obiecte de mobilier şi altele. S-au degradat 7 butelii de aragaz, din care 6 se aflau într-un rastel şi una în bucătăria sălii.

Celui de-al doilea proprietar, F.V., i-au ars şura şi adăpostul de animale, corp comun, pe 100 de metri pătraţi, circa 4 tone de furaje şi alte bunuri. Intervenţia a fost deosebit de grea, din cauza cantităţilor mari de materiale combustibile, dar şi periculoasă, din cauza buteliilor care au ars violent şi puteau să explodeze în orice moment, punând în pericol integritatea salvatorilor.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de stabilire. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat construcţiile aflate în imediata apropiere.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.