Anexă distrusă de flăcări

Luni, 08 August 2016Olt

Anexa distrusa de flacari | imaginea 1 Pompierii din cadrul Detașamentului Slatina au intervenit miercuri, 03 august a.c., în jurul orei 19.00, în comuna Perieți, sat Măgura, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor. În momentul sosirii echipajelor, incendiul se manifesta cu flacără și degajări mari de fum, la acoperișul anexei și bunurile din interiorul acesteia.

Intervenția salvatorilor a durat aproximativ o oră, incendiul fiind lichidat în limitele găsite. Proprietara gospodăriei, în vârstă de 73 de ani, a suferit un atac de panică și a fost asistată la locul intervenției de echipajul SMURD. Au ars acoperișul încăperii pe circa 40 de metri pătrați, pereții din plăci OSB și articole de uz casnic și gospodăresc depozitate în interiorul anexei. Cauza probabilă a incendiului, stabilită în urma cercetării la fața locului, este folosirea focului deschis în spații închise. Proprietara a folosit pentru gătit o lampă cu combustibil gazos, iar focul s-a propagat la materialele combustibile aflate în apropiere.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.