Anexă gospodărească în flăcări, la Priseaca

Joi, 18 August 2016Olt

Anexa gospodareasca in flacari  la Priseaca | imaginea 1 Pompierii din cadrul Detașamentului Slatina au intervenit miercuri, 17 august a.c., în jurul orei 13.30, în comuna Priseaca, sat Buicești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă. În momentul sosirii echipajelor, incendiul se manifesta violent, cu flacără și degajări de fum, la o anexă gospodărească, cu posibilități de propagare la locuința aflată în apropiere. Proprietarul anexei și soția acestuia au suferit atacuri de panică și le-a fost administrat oxigen cu ajutorul accesoriilor de prim ajutor din dotarea autospecialelor. Aceștia au refuzat transportul la spital. Intervenția pompierilor a durat aproximativ 30 de minute, incendiul fiind lichidat în limitele găsite. Au ars patru animale mici, 78 de păsări și anexa în proporție de aproximativ 90 %. Cauza probabilă a incendiului, stabilită în urma cercetării la fața locului, este folosirea focului deschis ( lumânare ) în spații închise.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.