Avarie la magistrala de alimentare cu apă a municipiului Dorohoi

Joi, 04 August 2016Botoșani
Sursa Foto: ISU Botoșani

Avarie la magistrala de alimentare cu apa a municipiului Dorohoi | imaginea 1 Pompierii botoşăneni au intervenit, în dimineața zilei de miercuri, 3 august a.c., pentru evacuarea apei dintr-o anexă gospodărească şi un beci de pe raza satului Dolina, comuna Leorda, inundate ca urmare a producerii unei avarii la magistrala de alimentare cu apă a municipiului Dorohoi.

Având în vedere că exista riscul să fie afectate şi alte gospodării, la faţa locului s-au deplasat preşedintele Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, prefectul Dan Nechifor, dar şi inspectorul şef al I.S.U. Botoşani, colonelul Mihail Cristian Amarandei, pentru evaluarea situaţiei şi preîntâmpinarea producerii unor situaţii de urgenţă generate de eşecul utilităţilor publice.

Două echipaje ale Detaşamentului de Pompieri Botoşani au rămas în zonă pentru monitorizarea situaţiei şi înlăturarea efectelor produse.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.