Bărbat înecat în apele Oltului

Luni, 08 August 2016Olt

Barbat inecat in apele Oltului | imaginea 1 Pompierii din cadrul Detașamentului Caracal și SMURD Stoenești au intervenit joi, 04 august a.c., în jurul orei 19.30, în comuna Băbiciu, pentru căutarea unui bărbat înecat în râul Olt.

La fața locului s-au deplasat un autocamion de intervenție, o barcă pneumatică cu motor, un echipaj SMURD și un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanță. Militarii au început imediat acțiunile de căutare-salvare, cu ajutorul bărcii penumatice și a accesoriilor specifice, reușind să-l găsească pe bărbat și să-l aducă la mal după aproximativ o oră. Bărbatul a fost găsit la circa 10 metri de mal, adâncimea apei fiind de peste patru metri.

Pacientul a fost preluat de echipajele medicale, în stop cardio-respirator și au fost începute imediat manevrele de resuscitare. Cadrele medicale au executat resuscitare peste 40 de minute, din păcate fără rezultat favorabil, medicul constatând decesul bărbatului, în vârstă de 45 de ani, din comuna Băbiciu.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.