Incendiu în bazar

Joi, 11 August 2016Suceava

Incendiu in bazar | imaginea 1 Militarii Detaşamentului de Pompieri Rădăuţi au intervenit luni, 8 august a.c., ora 19.15, cu trei autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la mai multe tarabe, aflate la marginea bazarului din Rădăuţi.

La sosirea echipajelor, ardeau violent tarabele din lemn, cu învelitori din plexiglas, şi exista pericolul de propagare a flăcărilor la tarabele învecinate şi la chioşcurile din bazar, dar şi la clădirile aflate în imediata apropiere.

Incendiul a fost lichidat la ora 20:25.

Au ars trei tarabe şi au fost afectate de flăcări mai multe elemente de construcţie şi ornamentale de la construcţiile învecinate. O comisie mixtă, formată din specialişti pompieri şi poliţişti, va cerceta şi va stabili cauza probabilă de izbucnire a incendiului. Prin intervenţia rapidă şi eficientă, pompierii au salvat chioşcurile din bazar şi clădirile aflate în imediata apropiere a focarului.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.