Incendiu puternic la un complex comercial din Petroşani stins rapid de pompierii din Valea Jiului

Duminică, 18 Septembrie 2016Hunedoara

Incendiu puternic la un complex comercial din Petrosani stins rapid de pompierii din Valea Jiului | imaginea 1 În dimineața zilei de vineri, 16 septembrie a.c., în jurul orei 3, Garda de Intervenţie a Detaşamentului de Pompieri Petroşani a fost alertată în urma unui apel la 112, ce anunţa un incendiu la un complex comercial din municipiu.

Imediat, s-au deplasat spre locul în care se manifesta incendiul primele echipaje de pompieri de la Detaşamentul Petroşani, urmate de altele ale Gărzii de intervenţie Lupeni şi Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Petrila. Ulterior, personalul din tura liberă a fost chemat la serviciu, în total, fiind deplasate în zonă 7 autospeciale de stingere a incendiilor şi o ambulanţă tip B2, încadrate cu aproape 50 de pompieri.

La sosirea forţelor de intervenţie incendiul se manifesta, cu violenţă, la o construcţie din lemn, cu un etaj, din cadrul complexului de agrement. Pompierii au reuşit izolarea incendiului, prin intermediul a 10 linii de furtun, la aproximativ 400 metri patraţi şi au stopat propagarea arderii, prin eforturi deosebite, la restul complexului cu o suprafaţă de peste 1.000 de metri patraţi.

În timpul dezvoltării incendiului nimeni nu a fost rănit sau intoxicat cu fum. Pompierii acţionează pentru îndepărtarea oricărui element care ar putea reiniţia incendiul urmând să investigheze ce anume a declanşat această ardere.i

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.