3 vieți stinse de țigară

Vineri, 21 Octombrie 2016Olt

3 vieti stinse de tigara | imaginea 1 Pompierii din cadrul Detașamentului Caracal au intervenit sâmbătă, 15 octombrie a.c., în jurul orei 22.00, în municipiul Caracal, strada Gheorghe Lazăr, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință. Din informațiile oferite de persoana care a apelat numărul 112, în interiorul locuinței se aflau două persoane.

Un bărbat și o femeie au murit în urma unui incendiu provocat de o țigară

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

În momentul sosirii echipajelor, incendiul se manifesta generalizat, cu flacără deschisă și degajări mai de fum, la locuință și bunurile aflate în interior. Militarii au găsit cele două victime, un bărbat, în vârstă de 40 de ani și o femeie, a cărei identitate nu a fost cunoscută, decedate, cu arsuri pe întreaga suprafață a corpului.

Intervenția a durat circa o oră și jumătate, locuința, cu suprafața de circa 25 de metri pătrați, formată din două camere, fiind distrusă în totalitate.

Împrejurarea determinată a produceri incendiului este fumatul în locuri nepermise (țigară uitată aprinsă în apropierea materialelor combustibile)

3 vieti stinse de tigara | imaginea 2

Un alt bărbat a avut aceeași soartă

O oră mai târziu, Pompierii de la Garda Balș au intervenit în jurul orei 23.00 în comuna Morunglav, sat Ghioșani, pentru stingerea unui incendiu de locuință.

La fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere, încadrată cu șapte pompieri. Vecinii proprietarului, în vârstă de 45 de ani, au anunțat că acesta a fost surprins de incendiu în locuință.

La sosirea echipajelor, locuința și bunurile din interior ardeau în totalitate.

Pompierii l-au găsit pe proprietarul casei, decedat, cu arsuri pe întreaga suprafață a corpului, în dormitorul locuinței.

Incendiul a fost lichidat după aproximativ trei ore și jumătate, locuința, cu suprafața de circa 50 de metri pătrați, fiind distrusă în totalitate.

Cauza probabilă a incendiului este fumatul în locuri nepermise.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.