A ars acoperișul unei locuințe

Luni, 10 Octombrie 2016Suceava

A ars acoperisul unei locuinte | imaginea 1 Militarii Gărzii de Intervenţie Solca şi ai Detaşamentului de Pompieri Rădăuţi, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Arbore, au intervenit duminică, 9 octombrie a.c., ora 0.41, cu patru autospeciale cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui E.C., din satul Clit, comuna Arbore.

La sosirea echipajelor, ardea acoperişul casei de locuit, construit din lemn, cu învelitoare din tablă, existând pericolul de propagare la întreaga locuinţă şi la anexele gospodăreşti, precum şi la o proprietate învecinată.

Incendiul a fost lichidat la ora 2:20.

Au ars acoperişul casei pe o suprafaţă de aproximativ 56 de metri pătraţi, bunuri casnice şi aproximativ 15 metri pătraţi de cherestea de construcţie. S-au degradat tavanul locuinţei pe 50 de metri pătraţi, pereţii portanţi, bunuri casnice şi altele.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric neizolat corespunzător. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei de locuit, anexele gospodăreşti şi proprietatea învecinată.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.