Conductor neizolat, incendiu asigurat

Joi, 24 Noiembrie 2016Suceava

Conductor neizolat  incendiu asigurat | imaginea 1 Pompierii militari ai Gărzii de Intervenţie Solca, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă ale localităţilor Comăneşti, Todireşti, Botoşana, Cajvana şi Arbore, au intervenit vineri, 18 noiembrie a.c., ora 1.35, cu 6 autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui M.M., din comuna Comăneşti.

La sosirea echipajelor, ardeau în flăcări acoperişurile locuinţei şi ale anexelor, majoritatea construcţii din lemn, cu învelitoare din şindrilă, cu pericol de propagare la întreaga casă şi la două locuinţe învecinate.

Incendiul a fost lichidat la ora 5:25.

Au ars acoperişul casei pe 120 de metri pătraţi, bucătăria de vară pe 30 de metri pătraţi, magazia de lemne pe 30 de metri pătraţi şi acoperişul depozitului de furaje şi al adăpostului de animale, corp comun, pe 80 de metri pătraţi. Au mai ars bunuri casnice, electrocasnice, aproximativ 7 metri cubi de cherestea şi circa o tonă de cereale. S-au degradat pereţii casei şi ai bucătăriei de vară pe 70 de metri pătraţi.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost un scurtcircuit electric produs la un conductor electric neizolat.

Nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei proprietarului şi cele două locuinţe învecinate.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.