Incendiu în tren

Joi, 10 Noiembrie 2016Olt

Incendiu in tren | imaginea 1 Pompierii din cadrul Detașamentului Slatina au intervenit în dimineața zilei de luni, 7 noiembrie a.c., în comuna Pleșoiu, sat Arcești, la gara din localitate, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locomotiva trenului Regio 2066.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă. În momentul sosirii echipajelor, incendiul era localizat de personalul CFR, acesta fiind lichidat în scurt timp. În urma incendiului au ars materiale combustibile de la compartimentul motor al locomotivei. Cauza probabilă a incendiului este supraîncălzirea unui ventilator al motorului.

În tren se aflau circa 15 persoane, acestea au fost preluate de un alt tren și transportate la destinație, în gara Piatra Olt.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.