Incendiu la un autoturism

Joi, 24 Noiembrie 2016Suceava

Incendiu la un autoturism | imaginea 1 Militarii Detaşamentului de Pompieri Rădăuţi au intervenit marți, 22 noiembrie a.c., ora 19.33, cu o autospecială cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism, care se afla parcat pe strada Mihai Viteazu, din municipiul Rădăuţi.

La sosirea echipajelor, ardea în flăcări partea din faţă a maşinii şi exista pericolul de propagare la întregul autoturism şi la alte două maşini, parcate alăturat.

Au ars elementele combustibile din compartimentul motor, în proporţie de 70%, şi s-au degradat parţial componentele din plastic ale caroseriei. Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost un scurtcircuit produs la un cablu electric defect. Nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul maşinii şi cele două autoturisme parcate în vecinătate.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.