Jarul din sobă a curmat viața unei femei

Joi, 17 Noiembrie 2016Olt

Jarul din soba a curmat viata unei femei | imaginea 1 O persoană şi-a pierdut viața şi mai multe bunuri au fost distruse în urma unui incendiu izbucnit miercuri, 16 noiembrie, în jurul orei 17.30, la o locuință din comuna Coteana.

La locul indicat s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD. Persoana care a apelat Numarul Unic 112 a anunțat că proprietara casei, în vârstă de 68 de ani, a fost surprinsă de incendiu în interiorul locuinței.

În momentul sosirii echipajelor, incendiul se manifesta la acoperişul casei şi la bunurile din două încăperi. Proprietara locuinței a fost găsită într-o bucătărie, decedată, cu arsuri pe întreaga suprafață a corpului.

Pompierii au acționat pentru lichidarea incendiului, dar şi pentru protejarea imobilelor aflate în imediata apropiere. Incendiul a fost lichidat, după aproximativ două ore, fiind distruse bunurile din două încăperi şi acoperișul casei pe circa 50 de metri pătrați.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este jarul căzut din sistemul de încălzire.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.