Casă mistuită de flăcări

Sâmbătă, 03 Decembrie 2016Ialomița

Casa mistuita de flacari | imaginea 1 În seara zilei de vineri, 30 noiembrie a.c., în jurul orei 20.50, un coș de fum neprotejat corespunzător față de materialele combustibile din apropiere a fost cauza probabilă care a dus la izbucnirea unui incendiu, la o locuință din municipiul Slobozia.

La momentul respectiv în casă nu se afla nimeni, incendiul fiind anunțat la 112 de un vecin, care a văzut flăcări în zona acoperișului, lângă coșul de evacuare a fumului.

Pompierii de la Garda de Intervenție Slobozia s-au deplasat la fața locului cu patru autospeciale de intervenție și o autoscară mecanică. În momentul sosirii acestora, incendiul se manifesta la întregul acoperiș și la etajul locuinței construită din lemn. Pompierii au intervenit toată noaptea pentru lichidarea flăcărilor, însă, din nefericire, casa a fost distrusă în proporție de aproximativ 80%.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.