Incendiu puternic la o locuință

Luni, 12 Decembrie 2016Olt
Sursa Foto: ISU Olt

Incendiu puternic la o locuinta | imaginea 1 Peste 25 de pompieri, cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD și o autospecială pentru primă intervenție, au acționat duminică, 11 decembrie a.c., pentru stingerea unui incendiu puternic izbucnit la o locuință, din orașul Corabia, cartier Celei. Incendiul a fost anunțat la dispeceratul comun ISU-Ambulanță în jurul orei 21.00.

În momentul sosirii echipajelor, incendiul se manifesta violent, cu flacără și degajări mari de fum, la o casă de locuit, mai multe anexe gospodărești, două autoturisme, mai multe materiale combustibile și la o locuință învecinată. Dezvoltarea rapidă a incendiului a fost favorizată de materialele inflamabile și ușor combustibile aflate în apropierea locuinței și anexelor gospodărești ( două recipiente cu motorină și circa 70 de anvelope ). Pompierii au acționat pentru lichidarea incendiului, dar și pentru protejarea vecinătăților. Intervenția militarilor a durat mai bine de trei ore.

Au ars acoperișul casei pe circa 200 de metri pătrați, bunurile din două camere de locuit, două autoturisme, un ATV, trei anexe gospodărești (circa 15 metri pătrați), 70 de anvelope, recipiente cu ulei de motor și motorină, iar la gospodăria vecină, circa șase metri de acoperiș, o anexă gospodărească și s-au degradat mai multe bunuri.

O echipă formată din specialiști din cadrul ISU Olt și IPJ Olt, s-a deplasat la fața locului pentru stabilirea cauzei probabile a incendiului.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.