Incendiu la școală

Marți, 10 Ianuarie 2017Arad

Incendiu la scoala | imaginea 1 Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit marți, 10 ianuarie a.c., cu 2 autospeciale, 3 ofițeri și 10 subofițeri la lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperișul Școlii cu clasele I-VIII din localitatea Sâmbăteni, comuna Păuliș.

Intervenția a fost condusă de Șeful Centrului Operațional Locotenent-colonel Cosmin Turcuș. Din fericire nu s-au înregistrat victime, copiii fiind evacuați până la sosirea pompierilor. Incendiul a pornit de la coșul de fum al centralei de încălzire amplasat necorespunzător față de materialele combustibile. Pompierii au lichidat incendiul după care au procedat la detașarea țiglei metalice de pe acoperiș în vederea descoperirii eventualelor focare.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.