Pompierii au salvat o pisică dintr-un incendiu

Vineri, 13 Ianuarie 2017Timiș

Pompierii au salvat o pisica dintr un incendiu | imaginea 1 Pompierii militari timișoreni au intervenit joi, 12 ianuarie a.c., pentru lichidarea unui incendiu la acoperișul unei case pe strada Ioan Slavici din Timișoara.

La sosirea pompierilor militari incendiul se manifesta cu flacără deschisă și posibilitate de extindere la casele învecinate. S-a acționat pentru localizarea incendiului, protecția caselor învecinate, decopertarea acoperișul și lichidarea incendiului. De asemenea din interiorul casei a fost salvată o pisică, și a fost degajată o butelie cu pericol de explozie.

În total a ars acoperișul pe o suprafață de aproximativ 250 mp. Nu au existat victime, cauza probabilă a incendiului este în curs de cercetare.

Forțe alocate: 6 autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autoscară mecanică, 3 ofițeri și 23 subofițeri, o cisternă Aqatim, o ambulanță, echipaje de la poliție și jandarmi.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.