Pompierii militari au salvat un cățel din apele înghețate ale unui lac

Marți, 10 Ianuarie 2017Giurgiu
Sursa Foto: Vasile Arcanu - Cotidianul "Giurgiuveanul"

Pompierii militari au salvat un catel din apele inghetate ale unui lac | imaginea 1 Miercuri, 4 ianuarie a.c., pompierii militari din Giurgiu au intervenit cu autospeciala pentru scafandri pentru salvarea unui cățel de pe lacul de lângă Complexul „Riviera”.

Cum câinele se afla la câțiva metri de mal, pe gheața lacului, unul dintre scafandri a coborât și a încercat să-l recupereze. A luat patrupedul în brațe și s-a îndreptat cu el spre mal. Aproape de mal însă gheața s-a rupt sub ei și pompierul și cățelul au căzut în apele înghețate ale lacului.

Cu ajutorul colegilor, atât scafandrul cât și cățelul au ajuns la mal. Pompierii l-au învelit pe patrupedul ud cu o pătură călduroasă, l-au șters de apă și l-au dus la sediul ISU Giurgiu.

Foto: Vasile Arcanu - Cotidianul "Giurgiuveanul"

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.