Pompierul român - izvor nesecat de compasiune și devotament! Respect, Țone Ionel Florentin!

Marți, 17 Ianuarie 2017București

Pompierul roman   izvor nesecat de compasiune si devotament  Respect  Tone Ionel Florentin | imaginea 1 OMUL Țone Ionel Florentin a mai demonstrat încă o dată că POMPIERUL este întotdeauna alături de semenii săi care îi necesită ajutorul. Cuvintele sunt prea sărace pentru a descrie devotamentul și sacrificiul de care dau dovadă acești OAMENI.

Deși împovărat de grele încercări, pompierul Ionel Florentin Țone nu a ezitat să acorde ajutorul unor oameni aflați la granița între viață și moarte. În dimineața zilei de 14 ianuarie 2017, în jurul orei 01.30, în timp ce se întorcea cu tatăl său de la spital, aflat în timpul liber, plt.maj. Țone Ionel-Florentin, pompier-paramedic în cadrul Detașamentului Pieptănari, a fost martorul unui accident rutier pe șoseaua Giurgiului.

Fără să stea pe gânduri, a procedat la acordarea primului ajutor victimelor, până la ajungerea primelor ambulanțe la fața locului. În autoturismul avariat se aflau patru persoane dintre care: una era încarcerată, una in stare de inconștiență și alte două persoane cu răni superficiale. Colegul nostru a folosit trusa de prim ajutor și două gulere cervicale, pe care acesta le avea în autoturismul propriu, pentru a acorda ajutor persoanelor rănite.

„Nu te lasă inima să știi că poți să ajuți pe cineva și să n-o faci. Nu este singura dată când am fost de față la producerea unui accident. Am mai trecut prin astfel de experiențe și la fel am acționat. Îmi place să cred că toți putem face asta, să sărim în ajutor atunci când cineva are mare nevoie.” ne-a mărturisit plt.maj. Țone Ionel-Florentin.

Respect! Felicitări!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.