Incendiu la o anexă gospodărească

Miercuri, 08 Februarie 2017Ialomița

Incendiu la o anexa gospodareasca | imaginea 1 Un scurtcircuit produs la instalația electrică a fost cauza probabilă care a dus la izbucnirea unui incendiu, la o anexă gospodărească din localitatea Munteni Buzău. Evenimentul a fost anunțat la 112 în dimineața zilei de duminică, 05 februarie a.c, iar la fața locului s-au deplasat pompierii de la Detașamentul Slobozia și membrii SVSU Căzănești.

În momentul sosirii acestora, flăcările se manifestau la o magazie pe o suprafață de cca. 30 mp, la 20 de baloți de lucernă și la aproximativ 10 mc de lemne de foc. De asemenea, exista riscul ca incendiul să se extindă la locuința cetățeanului, aflată la cca. 1 m distanță. Pompierii au intervenit pentru salvarea a patru porcine și a cca. 70 de păsări din calea flăcărilor, pentru protejarea locuinței și pentru lichidarea incendiului. La intervenție au participat și membrii SVSU Căzănești.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.