Un bărbat de 70 de ani a decedat într-un incendiu

Miercuri, 08 Februarie 2017Bistrița-Năsăud

Un barbat de 70 de ani a decedat intr un incendiu | imaginea 1 În dimineața zilei de luni, 6 februarie a.c., în jurul orei 01.30, un apel pe numărul de urgență unic 112 a anunțat izbucnirea unui incendiu la o casă de locuit din localitatea Dorolea. Primii care au asigurat intervenția au fost voluntari din localitate, aceștia au găsit, în interiorul casei cuprinse de incendiu, un bărbat - în vârstă de aproximativ 70 de ani - care prezenta leziuni incompatibile cu viața.

Două echipaje de stingere cu autospeciale de lucru cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor SMURD de la Detașamanetul de Pompieri Bistrița, sprijinite de formațiunea de pompieri din localitate, cu o autospecială de intervenție, au acționat aproximativ două ore pentru localizarea și lichidarea incendiului și împiedicarea propagării acestuia la casele lipite de locuința cuprinsă de flăcări.

După finalizarea intervenției, ancheta desfășurată la fața locului a stabilit faptul că evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de folosirea intenționată a unei surse de aprindere pentru a genera incendiul.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.