Acoperișurile a două case în flăcări

Luni, 06 Martie 2017Caraș-Severin

Acoperisurile a doua case in flacari | imaginea 1 Joi, 2 martie a.c., pompierii militari de la Punctul de lucru Băile Herculane și de la Detașamentul Caransebeș, împreună cu membri ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Mehadica au intervenit de urgență, în localitatea Mehadica, pentru stingerea unui incendiu care cuprinsese deja acoperișurile a două case și al unei anexe și exista pericolul să se extindă și la celelalte imobile vecine.

Suprafața totală cuprinsă de flăcări era de aproximativ 400 mp, dar efortul comun al forțelor de intervenție a condus la localizarea rapidă a incendiului, evitându-se propagarea la cea de-a treia locuință.

Incendiul puternic a distrus acoperișurile caselor și a afectat mai multe încăperi și bunuri materiale, dar s-a reușit salvarea de bunuri în valoare aproximativă de 200000 lei.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.