Locuință incendiată

Luni, 06 Martie 2017Olt

Locuinta incendiata | imaginea 1 Pompierii Detașamentului Slatina au intervenit joi, 02 martie a.c., în jurul orei 21.00, în municipiul Slatina, strada Banului, pentru stingere unui incendiu izbucnit la o locuință.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. Pompierii au găsit în flăcări acoperișul casei, bunurile din două camere de locuit și o anexă gospodărească.

O minoră, în vârstă de 16 ani și un bărbat, în vârstă de 33 de ani, au suferit atacuri de panică și au fost asistați la fața locului de echipajul SMURD.

Intervenția a durat aproximativ două ore, iar incendiul a distrus acoperișul casei pe circa 70 de metri pătrați, o anexă gospodărească pe circa 20 de metri pătrați și bunurile din două camere de locuit.

Cauza probabilă a incendiului este folosirea intenționată a sursei pentru a genera incendiul.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.