Mamă și fiu decedați într-un incendiu

Luni, 06 Martie 2017Vâlcea

Mama si fiu decedati intr un incendiu | imaginea 1 Joi, 2 martie a.c., la ora 05.37, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „General Magheru” al Județului Vâlcea au fost solicitați pentru stingerea unui incendiu produs la o casă de locuit în localitatea Muereasca.

Până la stingerea incendiului, au ars: casa, construită din lemn cu învelitoare din țiglă, pe o suprafață de circa 72 mp; o anexă (atelier) pe o suprafață de aproximativ 24mp. La vecin, au ars: acoperișul unei anexe (depozit de furaje), construit din lemn, pe o suprafață de aproximativ 72 mp și acoperișul casei de locuit, construit din lemn cu învelitoare din țiglă, pe o suprafață de aproximativ 10 mp.

Din nefericire, proprietarii, în vârstă de 50 ani(fiul) și de 86 ani(mama), au fost găsiți decedați. A fost necerară intervenția echipajului SMURD pentru acordarea primului ajutor calificat la un atac de panică suferite de proprietara anexei afectate. Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, se pare a fi căderea jarului, din mijlocul de încălzire, pe lemn.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.