Și-a dat foc la fân

Luni, 06 Martie 2017Teleorman

Si a dat foc la fan | imaginea 1 În seara zilei de sâmbătă, 04 martie a.c., la ora 22.25, pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, o persoană a anunțat izbunirea unui incendiu în gospodăria lui Cătălin B., din localitatea Cervenia.

Ajunși la locul intervenției cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Piatra au constatat faptul că focul se manifesta la aproximativ 5 t de fân și la o cantitate mare de lucernă, pe o suprafață de cca. 30 mp, existând riscul propagării acestuia la anexele și locuința din imediata apropiere.

Incendiul a fost localizat și lichidat în stadiul în care a fost găsit, după aproximativ o oră, cu ajutorul a două autospeciale de lucru cu apă și spumă. Valoarea pagubelor a fost estimată la suma de 2000 de lei, iar cea a bunurilor salvate la peste 40000 de lei.

Din primele cercetări efectuate la fața locului pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu și din relatările martorilor, a reieșit că focul a fost pus intenționat de proprietar, după o ceartă în familie.

Din fericire, la această intervenție nu s-au înregistrat victime.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.