Acoperiș în flăcări de la un scurtcircuit

Duminică, 14 Mai 2017Hunedoara

Acoperis in flacari de la un scurtcircuit | imaginea 1 Trei echipaje ale Detașamentului Deva au intervenit, joi, 11 mai a.c., în jurul orei 17, în localitatea Simeria, pe strada Progresului pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei case.

La sosirea echipelor, dotate cu 3 autospeciale de stins incendii însumând 20.000 litri de apă, incendiul se manifesta la întregul acoperiș al casei și era în proces de extindere la o locuință din vecinătate. Intervenția promptă a pompierilor a dus la limitarea arderii la aproximativ 150 de mp ai acoperișului și structura din lemn a acestuia precum și la doar 32 de mp din acoperișul casei învecinate. În urma incendiului s-a degradat atât tavanul casei, de la care s-a inițiat incendiul, precum și mai multe obiecte de mobilier. Cel mai probabil incendiul a fost generat de un scurtcircuit.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.