Incendiu la cabană

Duminică, 21 Mai 2017Arad

Incendiu la cabana | imaginea 1 Miercuri, 17 mai a.c., în jurul orei 10.00, pompierii militari ai Detașamentului Arad au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o cabană situată în pădurea comunei Vladimirescu. Cabana de cca. 350 de metri pătraţi (parter + mansardă) a ars în totalitate.

În momentul sosirii echipajelor de intervenţie, ardea generalizat întregul acoperiş şi o parte a cabanei, cu flacără deschisă şi degajări mari de fum. Incendiul a fost favorizat de materialul de construcţie – lemn – şi de prezenţa din abundenţă, pe terasă, a materialelor de construcţie – rame şi stupi pentru albine, din lemn uscat şi material uşor.

Detașamentul Arad a intervenit cu două echipaje – doi ofiţeri şi şapte subofiţeri – care, după aproximativ 30-40 de minute de intervenţie au reuşit izolarea, limitarea şi lichidarea incendiului în limitele găsite, fără să se extindă la întreaga construcţie.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.