Trei paramedici au ajutat la venirea pe lume a unui copil!

Marți, 20 Iunie 2017Arad

Trei paramedici au ajutat la venirea pe lume a unui copil | imaginea 1 Luni, 19 iunie a.c, modulul SMURD al punctului de lucru Curtici, din cadrul Detaşamentului de Pompieri Arad, a fost solicitat să transporte către Spitalul matern, de la domiciliul din localitate, o tânără de 20 de ani însărcinată.

Echipajul a preluat pacienta în jurul orei 0.45 minute. După 10 km, la ieşirea din localitatea Şofronea, pacientei i s-a declanşat naşterea. Cei trei paramedici, plt.maj Gligor Bogdan, plt.maj Stancu Marian, plt.maj Bradea Lucian, au oprit autospeciala și au solicitat sprijin dispeceratului pentru a li se trimite o ambulanţă cu medic.

Până la sosirea medicului paramedicii au executat toate măsurile procedurale astfel încât naşterea s-a desfăşurat în condiţii bune, pacienta de 20 de ani a adus pe lume un băiat sănătos.

Copilul şi mama au fost predaţi medicului pentru a fi transportaţi la Spitalul matern.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.