Adăpost de animale în flăcări

Luni, 03 Iulie 2017Bihor

Adapost de animale in flacari | imaginea 1 Vineri, 30 iunie a.c., în jurul orei 10.20, echipajele Gărzii de Pompieri Tinca și ale Detașamentului 1 de Pompieri Oradea au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la un adăpost de animale din localitatea Miersig.

Pentru localizarea și lichidarea focarelor de incendiu, pompierii militari au acționat cu 4 autospeciale de lucru cu apă și spumă, alimentarea acestora realizându-se în sistem navetă, întrucât sursa de apă accesibilă se afla la o distanță de aproximativ un kilometru.

Operațiunea de stingere, îngreunată de cantitatea mare de materiale combustibile depozitate în interiorul construcției, de temperatura ridicată, fumul dens și gazele toxice degajate, a fost finalizată în jurul orei 13.20, pompierii militari reușind să împiedice propagarea flăcărilor la întreaga clădire.

Au ars aproximativ 30 de metri pătrați din acoperișul adăpostului de animale, 4 capre și fânul depozitat în interiorul construcției.

Cercetările efectuate au indicat drept cauză probabilă a evenimentului, un scurtcircuit electric.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.