Cu acoperișul casei cuprins de flăcări, de la un foc lăsat nesupravegheat

Joi, 24 August 2017Teleorman

Cu acoperisul casei cuprins de flacari  de la un foc lasat nesupravegheat | imaginea 1 Marți, 22 august a.c., la ora 21.23, pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, un cetățean a alertat forțele de intervenție ale Detașamentului de Pompieri Videle de manifestarea unui incendiu la locuința lui Ioan M., din oraș, pe str. Lăcrimioarelor.

În mai puțin de 5 minute, la locul indicat de apelant au sosit trei echipaje de pompieri cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă, care au luat imediat măsuri de localizare și lichidare a incendiului. Focul cuprinsese astereala din lemn a acoperișului depozitului de furaje și a casei, învelită cu tablă, pe o suprafață de cca. 100 mp, aproximativ 15 t de lucernă și iarbă cosită, 2 uși din lemn de la locuință tavanul de la camera de la intrare, o fereastră și mai multe materiale textile.

Incendiul a fost stins în totalitate după aproape trei ore și jumătate, valoarea bunurilor salvate fiind apreciată la suma de 55000 de lei, iar cea a pagubelor la 24000 de lei. Din primele cercetări efectuate la fața locului pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu, a reieșit faptul că evenimentul a fost generat de un foc în aer liber lăsat nesupravegheat. Pe timpul intervenție, nu s-au înregistrat victime.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.