Locuință cuprinsă de foc

Joi, 24 August 2017Teleorman

Locuinta cuprinsa de foc | imaginea 1 Marți, 22 august a.c., la ora 09.34, pompierii militari din cadrul Detașamentului Videle au fost alertați de către un cetățean că o anexă din gospodăria lui Ion P., din satul Butești, comuna Siliștea a fost cuprinsă de flăcări.

La sosirea pompierilor militari, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, s-a constatat faptul că focul se manifesta la acoperișul anexei, realizat din astereală din lemn învelită cu plăci de azbociment, pe o suprafață de cca. 100 mp, la aroximativ 3 t de lucernă, 1 metru cub de scândură, aproape 500 kg de porumb știuleți, 26 de foi de tablă, 2 uși din lemn și 2 butoaie.

Incendiul a fost stins în stadiul în care a fost găsit, după aproape o oră de intervenție, fără ca flăcările să se propage la alte bunuri din apropiere.

Valoarea pagubelor a fost apreciată la suma de 25000 de lei, iar cea a bunurilor salvate la aproximativ 50000 de lei. Din primele verificări efectuate pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu, a reieșit că focul a izbucnit de la o țigară nestinsă, aruncată în apropierea depozitului de furaje.

Pe timpul desfășurării intervenției nu s-au înregistrat victime, nefiind nevoie de intervenția paramedicilor.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.