Respect, Sublocotenent Alin Moldovan!

Luni, 04 Septembrie 2017Mureș

Respect  Sublocotenent Alin Moldovan | imaginea 1 Sublocotenentul Alin Moldovan din cadrul ISU Mureș, a fost luni, 4 septembrie a.c., omul potrivit, la locul potrivit.

Fiind martorul unui accident rutier între două autoturisme, pe raza județului Cluj, fără să stea pe gânduri a sărit în ajutorul unei persoane care era grav rănită.

După ce chemat rapid în sprijin un echipaj de prim ajutor SMURD, salvatorul mureșean a început să aplice manevrele specifice de imobilizare și stabilizare a victimei. Pompierul s-a îngrijit de starea victimei până când la fața locului a ajuns echipajul cu ambulanța SMURD.

Alin a demonstrat, încă o dată, că pompierii sunt oameni în slujba semenilor, 24 din 24, alături de cei aflați în dificultate.

Sublocotentul Alin Moldovan este șeful Centrului Național de Formare în Asistență Medicală de Urgență și Descarcerare din Mureș și a participat la nenumărate intervenții de salvare a victimelor din accidente.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.