Locuință prefăcută în scrum

Marți, 17 Octombrie 2017Teleorman

Locuinta prefacuta in scrum | imaginea 1 În noapte de duminică, 15 octombrie a.c., spre luni, 16 octombrie a.c., la ora 01.18, pompierii militari au fost alertați pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 de manifestarea unui incendiu la locuința lui Gheorghe P., din orașul Roșiorii de Vede.

La fața locului au ajuns rapid trei echipaje de intervenție, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, care au constatat faptul că focul era generalizat la întreaga locuință (acoperișul pe o suprafață de cca. 150 mp, realizat din astereală din lemn învelită cu țiglă și la mobilierul din trei camere de locuit) existând riscul propagării flăcărilor la casele din imediata apropiere.

Incendiul a fost localizat în mai puțin de 5 minute, însă lichidat în totalitate după aproape două ore de intervenție, fără ca focul să se extindă la bunurile din vecinătate. Valoarea pagubelor a fost apreciată la suma de 20000 de lei, iar cea a bunurilor salvate la peste 40000 de lei.

Din primele cercetări efectuate pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu a reieșit că focul a izbucnit de la o lumânare aprinsă, uitată de proprietar pe o masă din dormitor pe care se aflau și mai multe ziare.

Din fericire, la această intervenție nu s-au înregistrat victime, proprietarul reușind să se autoevacueze la timp, înainte ca flăcările să cuprindă întreaga locuință.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.