Femeie salvată de pompieri

Marți, 14 Noiembrie 2017Bihor

Foto arhiva 1 În cursul zilei de miercuri, 08 noiembrie a.c., în jurul orei 13.25, echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor au fost solicitate, prin intermediul numărului unic 112, să intervină în Salonta, pe strada Mărășești, pentru salvarea unei femei, apelantul precizând faptul că aceasta s-ar putea afla în pericol, întrucât nu putea fi contactată.

Pentru gestionarea posibilei situaţii de urgenţă au fost alertaţi pompierii militari din cadrul Detaşamentului Salonta, care, utilizând scara culisabilă, au pătruns, prin fereastra unei încăperi, în apartamentul indicat de apelant, situat la etajul 3 al unui bloc de locuințe, găsind-o pe proprietară, în pat, în stare de semiconștiență. Femeia, în vârstă de 62 de ani, a fost transportată la spital de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Foto arhiva 1

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.