Doi pui de căprioară și o vițea salvați de pompierii militari

Luni, 16 Iulie 2018Bihor

Doi pui de caprioara si o vitea salvati de pompierii militari | imaginea 1 Sâmbătă, 14 iulie a.c., în jurul orei 12.20, pompierii Stației Ștei au fost alertați pentru desfășurarea unei misiuni de salvare a unei vițele căzute într-o groapă adâncă de aproximativ 15 metri, din zona Padiș, comuna Pietroasa.

Utilizând scara culisabilă, cordițe și furtunuri, pompierii militari, în colaborare cu proprietarul animalului, au acționat timp de aproximativ 55 de minute, reușind să aducă animalul la suprafață, în siguranță.

Duminică, 15 iulie a.c., în jurul orei 13.35, forțele de intervenție ale Detașamentului 2 de Pompieri Oradea au fost solicitate să intervină la Stația de Epurare de pe strada Borșului din municipiul Oradea, unde, conform informațiilor furnizate de apelantul numărului unic 112, doi pui de căprioară se aflau într-un bazin de decantare, în imposibilitatea de a ieși. Ajunși la locul indicat de apelant, pompierii militari au intrat în bazin, unde, cu ajutorul accesoriilor din dotare, au asigurat cei doi pui de căprioară, reușind să-i evacueze, teferi.

Doi pui de caprioara si o vitea salvati de pompierii militari | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.