Incendiu la un depozit de materiale feroase

Joi, 08 Noiembrie 2018Gorj

Incendiu la un depozit de materiale feroase | imaginea 1 Un incendiu violent a cuprins, în dimineaţa zilei de miercuri, 7 noiembrie a.c., tone de materiale combustibile, depozitate pe platforma unei firme care se ocupă cu colectarea şi valorificarea materialelor reciclabile, la marginea oraşului Craiova, în cartierul Bariera Vâlcii.

Apelul prin 112 a venit în jurul orei 10.00 fiind trimise la adresa indicată trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă. La sosirea echipajelor de pompieri, s-a constatat că incendiul se manifesta cu violenţă la materiale combustibile (cauciucuri, mase plastice, deșeuri etc.) rezultate în urma dezmembrării autoturismelor.

Imediat la faţa locului au fost suplimentate forte din cadrul ISU Dolj, cu încă 7 autospeciale de lucru cu apă şi spumă, 3 autospeciale de la Serviciile Private pentru Situaţii de Urgenţă, o ambulanţă S.M.U.R.D şi o ambulanţă SAJ. Nu au fost înregistrate victime, doar pagube materiale.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.