38 autospeciale de intervenție, 4 motopompe, 168 pompieri și 108 ore de luptă neîncetată cu flăcările

Vineri, 22 Februarie 2019Alba
Sursa Foto: ISU Alba

38 autospeciale de interventie  4 motopompe  168 pompieri si 108 ore de lupta neincetata cu flacarile | imaginea 1 38 autospeciale de intervenție, 4 motopompe, 168 pompieri și 108 ore de luptă neîncetată cu flăcările. Acestea sunt cifrele celui mai mare incendiu izbucnit vreodată în județul Alba!

Au fost protejate/salvate 10 autocamioane, aparatura de laborator, butelii cu GPL, acetilenă, instalație depozitare azot, depozit motorină și alte bunuri folosite în procesul de producție. A fost protejată hala de producție din imediata apropiere aparținând unui alt operator economic.

A ars hala de producție și depozitare, spații administrative și conexe pe o suprafață de aproximativ 10.000 mp. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este în curs de stabilire, în acest sens fiind constituită o comisie de anchetă.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.