Autocisternă răsturnată, fără victime colaterale

Miercuri, 20 Februarie 2019Suceava
Sursa Foto: ISU Suceava

Autocisterna rasturnata  fara victime colaterale | imaginea 1 Autocisternă încărcată cu motorină, răsturnată, în seara zilei de luni, 11 februarie, a.c., pe DN17, pe raza comunei Poiana Stampei. Din fericire, șoferul nu a fost rănit.

Pompieri militari de la Punctul de Lucru Poiana Stampei și de la Detașamentul Vatra Dornei au monitorizat zona cu două autospeciale cu apă și spumă. În jurul orei 1:30 au ajuns la locul accidentului două macarale de 45 de tone forță, iar ulterior a sosit și cisterna de rezervă. În jurul orei 4:45 autocisterna a fost repusă pe roți și a fost pregătită operațiunea de transvazare. Aceasta s-a încheiat în jurul orei 7:00. Misiunea de monitorizare a pompierilor militari s-a încheiat fără probleme deosebite.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.