Automotor deraiat, repus pe şine

Luni, 18 Februarie 2019Bistrița-Năsăud
Sursa Foto: ISU Bistrița-Năsăud

Automotor deraiat  repus pe sine | imaginea 1 Duminică, 10 februarie, a.c., traficul feroviar a fost oprit pe magistrala de cale ferată 400, întrucât un automotor fără călători, care se deplasa pentru a fi supus unor reparaţii, a deraiat între Mărișelu şi punctul de oprire Domneşti (la intrare in Domnești, aproape de pasaj), judeţul Bistriţa-Năsăud.

Incidentul nu s-a soldat cu victime sau pagube materiale. Trenul implicat în incident a fost un automotor cu trei vagoane care apartine de CFR și se deplasa pe ruta Satu Mare - Brașov. În tren se afla doar mecanicul de tren. Au deraiat osiile 5 si 6 (pe la mijlocul garniturii, conform informațiilor primite de la faţa locului). Cu ajutorul echipamentelor hidraulice de pe autospeciala pentru descarcerări grele, pompierii militari bistrițeni, alături de echipele de specializate de la CFR Călători, au reușit repunerea automotorului pe șine. Misiunea pompierilor militari bistrițeni a durat aproximativ o oră. Circulația feroviară a fost reluată.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.