Două persoane rănite în urma avalanşei din Masivul Călimani

Vineri, 08 Februarie 2019Harghita
Sursa Foto: ISU Harghita

Doua persoane ranite in urma avalansei din Masivul Calimani | imaginea 1 În dimineața zilei de luni, 4 februarie a.c., în jurul orei 10, un echipaj de paramedici SMURD din cadrul Gărzii de intervenţie nr 2 Topliţa s-a deplasat spre comuna Stânceni,judeţul Mureş, pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă celor două persoane rănite în urma avalanşei din masivul Călimani, care sunt coborâte,în sigutanţă de echipele de salvamontişti.

Persoanele urmează să fie evaluate din punct de vedere medical,iar dacă situaţia o impune,acestea vor fi transportate la Spitalul Municipal Topliţa pentru investigaţiimedicale suplimentare şi tratament de specialitate. În jurul orei 12, echipajul SMURD s-a întors la subunitatea Topliţa,neintervenind la acest caz.

Au fost mobilizate forţe şi mijloace de la Salvamont Suceava, Mureş şi Harghita, Jandarmeria Montană, ISUMUREŞ şi ISUHARGHITA.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.