În sprijinul cetățenilor!

Miercuri, 27 Februarie 2019Teleorman
Sursa Foto: ISU Teleorman

In sprijinul cetatenilor | imaginea 1 În noaptea de vineri spre sâmbătă, 23 februarie, a.c., vântul puternic a generat o serie de probleme în județul Teleorman, constând în doborârea a trei arbori pe DN 65 A si DJ 703, pe raza localităților Balaci și Didești și a doi stâlpi de telecomunicații în municipiul Turnu Măgurele și în localitatea Dobrotești.

Pentru rezolvarea acestor situații, alături de autoritățile locale, au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentelor Roșiorii de Vede și Turnu Măgurele, precum și cei de la Punctul de lucru Dobrotești, cu tehnica din dotare.

De asemenea, pe linie de furnizare a energiei electrice s-au înregistrat mai multe deranjamente, acestea fiind rezolvate ori în curs de soluționare de către 14 echipe tehnice ale operatorului de distribuție.

Încă de la primele ore ale zilei de sâmbătă, 23 februarie, a.c., pompierii teleormăneni au sprijinit echipele specializate ale operatorului de energie cu un container pentru suport logistic al intervenţiei tip IV-iluminat, aflat în dotarea ISU Teleorman, pentru alimentarea unui post de transformare din orașul Videle, care deservește aproximativ 250 de consumatori (locuințe și operatori economici), până la rezolvarea problemelor tehnice.

Containerul pentru suport logistic al intervenţiei tip IV-iluminat are o capaciate de 450 kVA și permite alimentarea temporară a unor localităţi cu energie electrică în cazul în care reţeaua publică cedează din cauza vremii nefavorabile.

Tehnica dislocată va rămâne în sprijinul cetățenilor din zonă până la remedierea avariilor de către echipele tehnice ale distribuitorului de energie electrică.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.