Incendiu în încăperea centralei termice

Miercuri, 20 Februarie 2019Satu Mare
Sursa Foto: ISU Satu Mare

Incendiu in incaperea centralei termice | imaginea 1 Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare au fost alertați în seara zilei de marţi, 12 februarie, a.c., în jurul orei 19.30, cu privire la izbucnirea unui incendiu la subsolul unei case de locuit de pe strada Oașului din Satu Mare.

La fața locului s-au deplasat 12 subofițeri cu 2 autospeciale de stingere a incendiilor, care au reușit localizarea și lichidarea rapidă a incendiului. În urma acestui eveniment nu au fost înregistrate victime, însă a ars aproximativ 1 metru cub de lemne de foc și s-au degradat cazanul de încălzire, mobilier și alte bunuri de uz casnic aflate la subsolul casei în încăperea centralei termice. Cauza probabilă a producerii acestui incendiu a fost jarul căzut pe elemente combustibile aflate în apropierea centralei termice.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.